Das Groessen herdenkt Theo Scholten tijdens manifestatie

Slager Theo Scholten uit Groessen met zijn bokbierworst. ?Vooral onder de jongere generatie is hij in trek.? FOTOBRONfoto Bart Harmsen IPTCBron BartHarmsen Groessen, 06112013: Theo Scholten met zijn bokbierworst. dgfoto. 67415

Hij was bestuurslid van Das Groessen. Theo Scholten kwam december 2017 echter plotseling te overlijden. De klap kwam niet alleen bij ons, maar in de hele regio hard aan. De Groessense slager was een graag geziene persoonlijkheid. Daarnaast was natuurlijk de droge metworst van Kwaliteitsslagerij Theo & Ria Scholten bekend in de wijde omgeving.

Tijdens de manifestatie Das Groessen op zondag 24 juni gaan we Theo herdenken. Slagerij De Groene Weg Bas Derksen gaat in samenwerking met de familie Scholten op basis van het originele recept nog één keer de droge metworst van Kwaliteitsslagerij Theo & Ria Scholten maken. De worst moet vooraf worden besteld. Ralf en Nathalie (schoonzoon en dochter van Theo) zijn op de manifestatie aanwezig om de metworsten zelf uit te leveren. De opbrengst levert een cheque op die we tijdens de manifestatie overhandigen aan de familie Scholten. De cheque wordt besteed aan een concreet doel bij Sportclub Groessen, de vereniging waar Theo van genoot.

Wil jij een droge metworst van Theo Scholten bestellen? De kosten bedragen 4,50 euro per metworst. Stuur dan voor 3 juni een e-mail naar nijmegen@degroeneweg.nl. Afhalen en betalen kan tijdens Das Groessen.