Stichting Das Groessen ontvangt de Duivense cultuurprijs Cul D’or

Wat ontzettend leuk! Tijdens de manifestatie Duuve te Gek mocht Das Groessen afgelopen zondag de Cul D’orprijs in ontvangst nemen. Deze werd dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt.

Initiatiefnemer Cul-kwadraat beloont met deze prijs ieder jaar verenigingen of stichtingen die zich op een bijzondere wijze inzetten voor de gemeenschap op cultureel gebied. Dit keer mochten wij de prijs in ontvangst nemen voor de bijzondere wijze waarop we de afgelopen jaren reuring hebben gemaakt in het dorp Groessen met de manifestaties Das Groessen en de Das Groessen Kwis.
Er waren lovende woorden van bestuurslid Chris van de Ven van Cul-kwadraat over de verbindingen die binnen het dorp zijn gelegd en de bijzondere samenwerkingen die tussen verenigingen en bedrijven tot stand zijn gekomen. Hand in hand wordt samen iets tot stand gebracht en iedereen helpt elkaar waar mogelijk. “Groessenaren zijn hierdoor extra trots op hun dorp”, aldus Chris van de Ven.

Op de foto (gemaakt door Theo Struijk) ontvangt  voorzitter Sjoerd Geurts de Cul D’orprijs uit handen van voorzitter Wilma Mus van Cul-kwadraat. Natuurlijk was het bestuur goed vertegenwoordigd met Dorien den Balvert, Wouter Derksen, Anton Mulder en Edwin Neijenhuis. Niet op de foto (maar ook onmisbaar in ons geweldige bestuur): Manouk van Dijk en Shannon van Kerkhoff.