Stichting Das Groessen in de race voor mooie prijs

ING Nederland heeft de Stichting Das Groessen genomineerd voor de actie ‘Help Nederland Vooruit. Das Groessen is een van de vijf regionale verenigingen die in aanmerking komen voor een groot geldbedrag dat varieert tussen de 1000 en 5000 euro.

ING helpt met de actie ‘Help Nederland Vooruit’ initiatieven die Nederland sterker maken. Het geld wordt overigens niet zomaar uitgedeeld. Er moet gestemd worden. Bij minimaal vijftig stemmen zit de duizend euro in de knip. Maar Das Groessen hoopt dat nog meer mensen hun stem uitbrengen en de stichting steunen. Stemmen kan via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-das-groessen

De stemmer ontvangt dan een email die nog moet worden bevestigd voordat de stem geldig is.

De Stichting Das Groessen heeft als doel de leefbaarheid van het dorp Groessen te bevorderen en de onderlinge saamhorigheid te versterken. “Dat doen we door het initiëren en organiseren van activiteiten en het initiëren van nieuwe initiatieven. De manifestatie Das Groessen en de Das Groessen Kwis zijn voorbeelden van evenementen waarbij het hele dorp samen sterk staat. Met de donatie willen we deze bestaande initiatieven mogelijk en betaalbaar houden voor de alle deelnemende verenigingen en daarnaast ontwikkelen we nieuwe initiatieven. Zo gaan we in 2020 de verenigingen bij elkaar halen om te kijken waar we elkaar kunnen versterken.”