BOOOM Digital blijft ‘Das Groessen’ steunen

Dankzij De Liemerse Uitdaging bouwde het bedrijf BOOOM Digital vier jaar geleden een prachtig nieuwe website voor de stichting Das Groessen. De match is nu – wederom dankzij De Liemerse Uitdaging – verlengd met een onderhoudscontract. BOOOM Digital, het bedrijf van Zevenaarder Milan Brouwer, tekent vijf jaar lang gratis voor het onderhoud van de website.

“Met onze site hebben we een prachtig visitekaartje waar je kunt terugkijken op fantastische evenementen zoals de manifestatie Das Groessen of de Das Groessen Kwis”, vertelt Manouk van Dijk namens de stichting Das Groessen. “Daarnaast kondigen we via de website nieuwe events aan. Omdat de digitale technieken zich blijven vernieuwen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Als stichting hebben we geen leden die contributie betalen en we willen in deze tijd ook sponsors niet lastig vallen. We zijn daarom heel blij dat de Liemerse Uitdaging ons opnieuw heeft gematcht met BOOOM Digital en dat het bedrijf ons op deze wijze ondersteunt.”
Het eerstvolgende grote evenement van de Stichting Das Groessen is de populaire Das Groessen Kwis, die vanwege corona verplaatst is naar 18 juni 2022. Maar de stichting bruist ook van nieuwe ideeën! Daarover wordt binnenkort meer bekend.

Op de foto Jarvic Bal van BOOOM Digital (midden) en Manouk van Dijk van de stichting Das Groessen (rechts).