Ook tweede manifestatie valt in de smaak

In 2015 stond de manifestatie Das Groessen voor het eerst op het programma. Wat een gigantisch succes! Reden genoeg om op zondag 24 juni 2018 op herhaling te gaan. En wederom was het een geweldige dag. Met bijna tachtig deelnemers vormde het Schuttersplein en de omgeving een bruisend geheel. Wat was het leuk dat we de kerktoren mochten beklimmen, wat hebben we op het terras genoten van de optredens, wat sloeg de modeshow aan die Groessense bedrijven samen organiseerden en wat was het gaaf om te zien dat zoveel verenigingen elkaar de helpende hand toestaken. We zijn trots op iedereen die van deze dag een succes heeft gemaakt.

Ons eigen magazine

Ook dit keer zijn we met een eigen magazine gekomen. Huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Duiven. Benieuwd? Klik op de knop download!

After movie manifestatie

Op zondag 24 juni vond de tweede editie van de manifestatie Das Groessen plaats. Wat een feest was het op en rond het Schuttersplein in Groessen. Dankzij Simon den Balvert, Kevin Geurts en Luuk van Mierlo hebben we een prachtige after movie.

Fotogalerij manifestatie 2018

Met dank aan Koos Roelofs, Eveline Wiendels, Harry Keultjes en Rob Jansen voor de geweldige foto’s.