Manifestatie Das Groessen verhuist naar Schuttersplein

Das Groessen

Groessen bruist van activiteiten. En dat willen de ondernemers en verenigingen uit het dorp graag laten zien. Op zondag 24 juni staat daarom de tweede editie van de manifestatie Das Groessen op de agenda. Dit keer is gekozen voor het Schuttersplein als evenementenlocatie.

Drie jaar geleden werd de eerste editie gehouden van de manifestatie Das Groessen. De organiserende commissie was overweldigd door de grote belangstelling. Ongeveer tachtig verenigingen en bedrijven uit Groessen of met een Groessens dna namen deel. Omdat er ook nog eens duizenden mensen uit de hele regio een kijkje kwamen nemen, leverde het een bruisende dag op vol met demonstraties, muziekoptredens en activiteiten.

Het succes was zo groot dat Das Groessen besloot om de manifestatie eens in de drie jaar te organiseren. Op 24 juni 2018 is het zover. De grote publieke belangstelling in 2015 is ook een reden om de manifestatie dit keer op het Schuttersplein te houden. Ook de kathedraal van de Liemers – De Heilige Andreaskerk – opent deze dag de deuren.

Net als drie jaar geleden worden bedrijven en verenigingen uitgedaagd zich creatief uit te leven in de vorm van demonstraties of activiteiten. Bedrijven en verenigingen die een bijdrage willen leveren, kunnen zich vanaf dit moment aanmelden via het formulier op deze website.

Ondernemers met een sterke en aantoonbaar Groessense band, die buiten de grenzen van het dorp zijn gevestigd, mogen zich ook aanmelden. Informatie is te verkrijgen via: info@dasgroessen.nl.